A+++ UGLJEN – za gurmane
- ugljen od začinskog bilja
- eliki komadi poput grude snijega (pa i veći)
- ručno pakirano
- Novo na hrvatskom tržištu!!! Ovaj drveni ugljen omogučava ti dugotrajno roštiljanje (duže od Woody-a kao i od ostalih ugljena od bukve), odličnu dugotrajnu temperaturu, više vremena za druge radnje i manje stresa. Marljivi i predani rad naših djelatnica daje čaroban „touch“ tom ugljenu.
- Od kore ovog drveta se proizvode lijekovi na prirodnoj bazi kao i začini za jela. Pakiran je u kutijama radi lakšeg transporta, skladištenja te sprječavanja nastanka ugljene prašine.
WOODY UGLJEN – za nestrpljive
- brzo paljenje
- svima poznato
- za bolju aromu
- Ovaj drveni ugljen nudi ti jako brzo paljenje, fantastičnu temperaturu te malu količinu pepela. Sve za roštilj je potrebno pripremiti prije paljenja ugljena ,jer se brzo razgori i spreman je za finale tj grillanje.
Malo tehničkog znanja:
Njegova prednost je ta da je proizveden u patetiranim retort pećima. Pitaš se sad “što bi to trebalo značiti za mene”!? Odgovor na to pitanje: “Pruža ti i omogućava uvijek istu kvalitetu ugljena, te daje sigurnost da ne možeš pogriješiti.”
FAQ
- Zašto koristiti naš ugljen a ne drugi?
Kako bi hrana bila zdravije pripremljena, te zadržala svoj okus bilo bi lijepo da se odlučite na kupnju našeg ugljena iz retort peci.
S tom odlukom vodite brigu o vlastitom zdravlju kao i zdravlje ljudi u vašoj blizini.Uz sve to,odlučili ste se za uštedu vremena i novaca. Jer mi smo tu kako bi pomogli ugostiteljima kao i privatnim osobama lakšu pripremu jela sa roštilja . - Po čemu se naš ugljen razlikuje od ostalih?
Drugačiji je jer je ekološki prihvatljivo proizveden,proces karbonizacije je rađen tako da se svi negativni plinovi maksimalno izvuku iz ugljena te je samim time naš ugljen zdraviji za onoga tko priprema hranu i onoga tko ju jede. Velika granulacija, nema raznih ostataka u vreći (kamenje, čavli…), pakiran bez prašine. - Ima li u pakiranju ima puno prašine, a malo ugljena?
Ugljen je pakiran bez prašine, no zbog transporta je moguće do 5% sitnih komadića ugljena. - U kojem je periodu preporučljivo iskoristiti ostatak ugljena nakon otvranja pakiranja?
Ako vrećica ugljena stoji na otvorenom i vlažnom mjestu, preporučljivo je potrošiti istu u maksimalno dva dana, a u zatvorenome i ne vlažnom prostoru do dva tjedan dana.