SMOKER ROŠTILJ
Vlasnik si ili kuhar koji koristi: Smoker roštilj
- koristeći fluktuirajuću toplinu tog roštilja,lako je uživati u hrani (bila ona kuhana ili pečena)
- čar ovog roštilja je u multipraktičnosti
- smoking chips ili smoking wood je „must have“ za smoker grill
PREPORUKA ZA KORIŠTENJE
- Woody ugljen
- ugljen A+++
- CAP i BPB briketi
KAMIN ROŠTILJ
Vlasnik ili kuhar si koji koristi: Kamin roštilja
- omogučujući sebi puno prostora na jednom mjestu te lako manevriranje prilikom roštiljanja.
- želiš li roštiljati ili kuhati u njemu, stvar je tvog vlastitog odabira i potrebe tvojih klijenata.
PREPORUKA ZA KORIŠTENJE
- ugljen A+++
- ugljen Woody
- CAP briketi, BPB briketi, drveni prešani briketi
ROŠTILJ ZATVORENOG I POLUZATVORENOG OBLIKA
Vlasnik si ili kuhar koji koristi: Big Green Egg, Kamado Joe, Monolith, Everdure, Justus ili drugih sličnih roštilja
- omogućuje ti dugotrajnost gorenja ugljena, a sa tim i bezbrižnost pripreme hrane.
PREPORUKA ZA KORIŠTENJE
- ugljen A+++
- ugljen Woody
- CAP briketi
Nikako ne koristiti ugljen i brikete sa visokim udjelom pepela
ROŠTILJ POLUOTVORENOG OBLIKA
Vlasnik ili kuhar si koji koristi: F4, OFYR Grill, Feu Du Jardin, Ricon ili drugih sličnih roštilja,
- koji nema početak a ni kraj, pruža ti mogućnost istovremenog roštiljanja trojice ili četvorice kuhara odnosno grill-majstora,
- kao što ti omogućuje kuhanje i pećenje hrane u posudama predivđenim za tu vrstu roštilja.
PREPORUKA ZA KORIŠTENJE
- ugljen A+++
- ugljen Woody
- CAP briketi
Nikako ne koristiti ugljene i brikete sa visokim udjelom pepela
ROŠTILJ ISTOČNE KUHINJE
Vlasnik ili kuhar si koji koristi: Hibachi, Yakitori, Konro, Firepanda ili druge slične roštilje
- svima nam daje uvid u tvoju spretnost i preciznost
- Samo pravi poznavatelji japanske i južnokorejske kuhinje znaju koliko kalorija se izgubi zbog brzine okretanja hrane.
PREPORUKA ZA KORIŠTENJE
- binchotan
- ugljen A+++
- CAP briketi
Nikako ne koristiti ugljene i brikete sa visokim udjelom pepela kao i loše napravljen ugljen
ROŠTILJ ZATVORENOG OBLIKA
Vlasnik ili kuhar si koji koristi: Mibrasa, Kopa, Josper, Pira, X-Oven ili drugih sličnih roštilja,
- štede tvoje vrijeme za pripremu hrane
- omogućuju bezobrazno visoku dugotrajnu temperaturu kroz kvalitetan šamota implementiran u njima.
PREPORUKA ZA KORIŠTENJE
- ugljen A++
- mješavinu ugljena A+++ i BPB briketa
- visokokvaltetan ugljen od hrasta drugih proizvođača
Nikako ne koristiti ugljen od bukve – iziskuje česte nadopune roštilja, što iziskuje dodatne napore.